Λίγα λόγια για εμάς

About Maria's Boutique Rooms

Τα δωμάτιά μας βρίσκονται στην Αρχαία Κορίνθου, γνωστή από την αρχαιότητα.

Η Αρχαία Κορίνθια έχει επιρροές από πολλούς διαφορετικούς πολιτισμούς και αυτό είναι που μας βοήθησε στη διακόσμηση των 6 δωματίων μας.

Επισκεπτόμενοι στα δωμάτια μας θα νιώσετε λίγο από τον πολιτισμό της αρχαίας Ελλάδας, της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, των Φράγκων,των Ενετών και της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Παρέχουμε όλες τις ανέσεις που χρειάζονται και εξασφαλίζουμε για εσάς άνετες και ασφαλείς διακοπές με σκοπό να σας μείνουν αξέχαστες.

Έξι από τα πιο όμορφα δωμάτια στην αρχαία Κορίνθο περιμένουν την κράτησή σας.

Art Deco

A few words

Όλα τα δωμάτια είναι νεόκτιστα και διαθέτουν διαφορετικές λεπτομέρειες και εσωτερικό σχεδιασμό. Η διαμονή στα Maria’s Boutique Rooms είναι ένας τρόπος να γνωρίσετε τον ελληνικό τρόπο χαλάρωσης και απόλαυσης του πολιτισμού και της φύσης.
Όλα τα δωμάτια έχουν θέα στη θάλασσα ή το κάστρο και μερικά έχουν θέα και στα δύο. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν WC, ντους, κύριο υπνοδωμάτιο, μπαλκόνι με θέα και απέχουν 2 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο του χωριού. Το περπάτημα μέσα από τα αρχαία κτίρια είναι εκπληκτικό, καθώς ταξιδεύει η φαντασία σας ακόμα περισσότερο στο χρόνο.

Παρέχουμε την διαμονή σας με πολλές ανέσεις, όπως WiFi, τηλεόραση, κλιματισμό, μίνι μπαρ, καφετιέρα, βραστήρα, σύστημα σιδερώματος, ψυγείο και χρηματοκιβώτιο.
Εσείς φέρτε μόνο τις αποσκευές σας και καλή διάθεση.

Κατά τη διάρκεια της κράτησης σας, ζητήστε τη μεταφορά σας από / προς το αεροδρόμιο. Μπορούμε, επίσης να οργανώσουμε για εσάς ένα ταξίδι με τα πιο ενδιαφέροντα αξιοθέατα γύρω από το ξενοδοχείο, εξαλείφοντας το ρίσκο άσκοπων δρομολογίων.

Επικοινωνία

  • Αρχαία Κόρινθος
  • 27410 31304
  • 6984 244 463

Maria’s Boutique Rooms